Excursies

Telkens om de twee jaar organiseert Keizer Lotus een gezamenlijk uitstapje voor de leden waarbij er altijd een reisdoel uitgekozen wordt dat in de ruimste zin van het woord met de hobby te maken heeft. Zo waren we de voorbije jaren onder andere in Burger's Zoo. Voor aquarium- en terrariumliefhebbers de top attractie met zijn grote Ocean en de Bush en Dessert. In 2012 waren gingen we naar de Floriade in Venlo.


De dierentuin van Emmen met zijn mooie vlindertuin is bezocht evenals Artis in Amsterdam. Een aantal jaren geleden bezochten we de Palmengarten in Frankfurt met schitterende tropische kassen. Er werd een bezoek gebracht aan Aquazoo in Düsseldorf waar hele mooie zoet- en zoutwater aquaria te bezichtigen zijn.


Naast het tweejaarlijkse uitstapje houden we ook elk jaar in de maand juli en soms ook nog in het voorjaar voor alle leden en gezinsleden een natuurwandeling. De zomerwandeling in juli wordt afgesloten met een barbecue. Meestal gaan we wandelen in een van de natuurgebieden van Limburg.


Voorop bij de uitstapjes staat het samen genieten van de natuur en het plezier van het gezellig samenzijn met alle leden en gezinsleden van de vereniging.

Copyright © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door:  Piet Vergoossen

Laatste update: 28 - 3 - 2023