In Memoriam Hubert Peeters

Woensdag 28 oktober bereikte onze vereniging het droevige bericht dat ons gewaardeerde lid Hubert Peeters in het ziekenhuis te Sittard aan corona is overleden.

Sinds 1983 was Hubert lid van onze vereniging en vele jaren van zijn lidmaatschap maakte hij deel uit van ons bestuur. In de jaren dat hij nog een aquarium had deed hij altijd enthousiast mee aan de jaarlijkse huiskeuringen en hij schepte er vaak een groot genoegen in om in discussie te gaan met de keurmeester, op zijn eigen humoristische wijze maar wel altijd respectvol. De laatste jaren had hij, zoals meerdere van onze leden, geen aquarium meer maar hij kwam toch altijd trouw naar onze bijeenkomsten. De aflopen twee jaar was hij erg begaan met de ziekte van Lenie zijn echtgenote en lukte het hem niet meer om naar onze bijeenkomsten te komen. Dit zal hij ongetwijfeld heel erg hebben gevonden maar de zorg om Lenie ging bij hem boven alles en haar achteruitgang greep hem heel erg aan. Zijn overlijden kwam voor iedereen heel erg onverwacht en helaas is hij binnen onze vereniging het eerste slachtoffer van dit vreselijke virus dat op zo veel plekken zo veel leed bezorgd.

Hubert heel veel dank voor alles en we zullen je gaan missen.


We wensen zijn echtgenote Lenie en zijn zoon Frank en zijn echtgenote Jolanda en hun drie kinderen, Bas, Daan en Twan heel veel sterkte om dit trieste verlies te verwerken. 


Copyright © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door:  Piet Vergoossen

Laatste update: 16 juli 2021