Onze vereniging

Door je aan te sluiten bij een vereniging kom je in contact met andere liefhebbers die deze hobby uitoefenen. Je komt hier ook de enthousiaste kwekers tegen die vissen, terrarium dieren en planten kweken die jij misschien in je vivarium wil gaan verzorgen. Dieren en planten gekocht of geruild via kwekers of andere liefhebbers hoeven niet uit de natuur weg gevangen te worden. Zo dragen wij als aquarium- en terrarium liefhebbers ook bij aan het in stand houden van de natuur. Op de maandelijkse bijeenkomsten van Keizer Lotus worden vaak lezingen gegeven en kom je in contact met andere leden. Hier hoor je welke vissen of planten er gekweekt worden of die bij iemand misschien overtollig zijn. Je hebt de mogelijkheid om je op te geven voor het maandelijkse "bakken bezoek" waardoor er andere (soms meer ervaren) leden bij jou thuis naar het vivarium komen kijken. Je kunt zelfs mee doen met de jaarlijkse verenigingskeuringen waardoor je kennis van de door jou verzorgde dieren en planten steeds groter wordt en je hobby op een hoger peil komt te staan. Elders op onze website vind je meer over de huiskeuringen.


Wanneer je lid wordt van Keizer Lotus sluit je je aan bij een van de grootste en meest ervaren aquarium verenigingen van Limburg. Een vereniging die reeds diverse landskampioenen binnen haar gelederen heeft en waar de hobby op een hoog niveau bedreven wordt. Als beginnend aquarium- of terrariumhouder kun je bij Keizer Lotus heel veel kennis en ervaring opdoen. Je bezoekt dan de maandelijkse bijeenkomsten met vaak interessante lezingen en je gaat ook zelf eens kijken bij de andere leden thuis. Ik weet zeker dat je bij onze leden hartelijk wordt ontvangen en dat je er antwoord op je vele hobby vragen zult vinden. Om kennis te maken met onze vereniging kun je altijd vrijblijvend onze maandelijkse bijeenkomsten bezoeken.

Theo Meeks, voorzitter

Lid worden

Wil je lid worden van onze vereniging dan heb je de keuze uit 3 soorten lidmaatschap. Je kunt er voor kiezen om lid te worden van de vereniging en tevens ook lid te worden van de NBAT, de Nederlandse Bond Aqua Terra, waarbij ook Keizer Lotus is aangesloten. Daarnaast heb je dan ook de mogelijkheid om je te abonneren op het maandblad “Het Aquarium”. Wil je géén maandblad dan kun je er ook voor kiezen om lid te worden van Keizer Lotus en de NBAT (zonder maandblad abonnement), je hebt daardoor dan wel de mogelijkheid om aan de verenigings- en NBAT keuringen mee te doen. Het goedkoopste is om te kiezen voor een lidmaatschap van alléén de vereniging waarbij je aan alle activiteiten van de vereniging kunt meedoen behalve keuringen. Ben je jonger dan 18 jaar dan word je jeugd lid en heb je het voordeel dat je goedkoop een volledig lidmaatschap hebt.

Contributie

78,- per jaar: lid van Keizer Lotus + NBAT lid + abonnement op het

maandblad “Het Aquarium”


54,- per jaar: lid van Keizer Lotus + NBAT lid


38,- per jaar: alléén lid van Keizer Lotus


30,- per jaar: jeugdlid t/m 17 jaar, lid van Keizer Lotus + NBAT lid +

abonnement op “Het Aquarium”


Bankrekeningnr.: Regiobank Born: NL74 RBRB 0929 3097 23


Opzegging lidmaatschap: Vóór 1 december van het lopende jaar

Copyright © Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door:  Piet Vergoossen

Laatste update: 30 september 2021